Home
Curriculum
Therapievormen
Shiatsu
Akupunktuur
Klassieke massage
Lypossage
Release massage
Segmentale massage
Behandelingsspectrum
Praktijkruimte
Cursus
Algemene Informatie
Interessante links
Gastenboek
Forum

 

Lypossage

Lypossage is een manuele lichaamsmassage die in Amerika ontwikkeld is door Charles Wiltsie.

Deze massage maakt uw lichaam strakker en geeft u een beter silhouet zonder medische ingrepen. Een oneffen huid met bijvoorbeeld cellulite of zadeltassen op de heupen of een slappe buik na een zwangerschap heeft een Lypossage behandeling nodig. Het beste resultaat zult u hebben na een kuurbehandeling van minimaal 10 keer.
In het begin zal de behandeling wat gevoelig of pijnlijk zijn, maar het resultaat na de kuurbehandeling is dan ook buitengewoon.

Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen.

De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de huidomvang geringer wordt.

Lypossage geeft u geestelijk en lichamelijk, letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel. Lypossage kan zowel op het lichaam als op het gezicht worden toegepast en is onderverdeeld in diverse zones.

Voor het lichaam kennen we zone I en II.

De massage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel.
Bij vrouwen is dat laatste meer ontwikkeld dan bij mannen. Deze hebben meer spierweefsel. Het grootste probleem bij vrouwen zit tussen de maag en de knieën.
De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied.

De stevige massage omvat een unieke combinatie van spectaculaire huidroltechnieken, stevige tapôtements, super drainage effecten etc.

Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 1-1 ½ liter water te drinken. De massage heeft hier voornamelijk een liftende werking op de huid, waardoor u er jonger uit zult gaan zien. Deze massage gaat de huidveroudering tegen.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn?
Deze massagebehandeling is grondig onderzocht en uit testen blijkt, dat de behandeling buitengewone resultaten oplevert.
De lypossage behandeling duurt ongeveer 30 minuten. Het beste resultaat behaal je wanneer je je 2 keer in de week laat masseren. De meeste cliënten merken 1 à 2 kledingmaten te verliezen zonder gewichtsvermindering.

Zone 1: bovenbeen voor en achter, billen en buik.
Zone 2: rug, maag, borst en armen.

Lypossage wordt gezien als een cosmetische behandeling en wordt dus niet vergoed door de zorgverzekeraar

Top
Jan Brals  | janbrals@hetnet.nl